Zona Clients

Nombre:
Contraseña:

Nadir

NADIR, "punt de l'esfera celeste diametralment oposada al zenit", és una empresa de perfil internacional especialitzada en l'Enginyeria de Sistemes Mòbils. NADIR es crea l'any 2005 amb l'afany de donar solucions personalitzades i professionals en l'entorn d'aquestes tecnologies, desenvolupant aplicacions mòbils, en la seva implantació i explotació.

 

Unitats de negoci

Enginyeria

Les organitzacions necessiten informació oportuna, precisa, processable i segura per prendre les millors decisions i per garantitzar que la informació sigui accessible amb independència d'on estigui ubicada. La informàtica mòbil té el potencial de revolucionar els processos de negoci, al possibilitar el accés, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment a la informació crítica de negoci.

Instal·lacions

El futur de la televisió terrestre es digital, després de l'anunciada apagada analògica o engegada digital prevista pel 2010, és necessari i obligatori adaptar les actuals instal·lacions d'antenes col·lectives a la nova normativa. Així NADIR al Maig del 2006 crea aquesta nova unitat de negoci amb la finalitat de comprometre's amb els seus clients i oferir solucions professionals.