APORTANT SOLUCIONS EFICIENTS DES DEL 2005

APORTANT SOLUCIONS EFICIENTS DES DEL 2005

La nostra filosofia va molt més enllà del manteniment tècnic de la llar. Els serveis professionals relacionats amb l’assessorament i els serveis post venda ens fan ser capdavanters al sector. La nostra empresa aporta als seus clients un valor real i diferencial que simplifica i agilitza qualsevol problema tecnològic que pugui tenir.

Per a nosaltres els clients són el primer, i no només ho diem, ho demostrem amb la nostra dedicació i actitud. El seu objectiu és també el nostre. Els oferim el valor d’un equip professional amb il·lusió i ganes de treballar per aconseguir una feina ben feta. Compromís, professionalitat, serietat, tracte personal i professional són les principals claus de l’èxit dels nostres serveis.

BOUCHER CORPORATIU

ÀREES D’ACTIVITATS

Nadir ofereix una solució integral de tots els serveis relacionats amb les infraestructures de telecomunicació d’un edifici, des d’adaptacions de capçaleres de televisió terrestre o satèl·lit, sistemes de porter electrònic i videoporters, sistemes de circuits tancats de seguretat, fins a la integració de qualsevol tecnologia en el que es coneix com a “llar digital”.

El servei es complementa amb el nostres manteniments adaptat a les necessitats de cada client.

NADIR PORTA A TERME IMPLANTACIONS DE SOLUCIONS PERSONALITZADES, TE LA FEM A MIDA.

Contacta’ns

SECTORS I ESPECIALITATS

NADIR Instal·lacions neix amb l'afany de convertir-se en un referent del sector, gràcies al seu personal altament qualificat i al compromís de la seva gerència en complir les lleis del medi ambient, protecció de dades, riscos laborals i en especial a la millora contínua dels seus processos dirigits a donar cada dia un millor servei als seus clients.

 • SEU CENTRAL

  Nadir Ingeniería Sistemas Móviles

  C/ Ermengarda, 1 - Local 5
  08014 Barcelona

 • CORREU ELECTRÒNIC

  nadir@nadir.es

 • VOLS MÉS INFORMACIÓ?

  Nadir Ingeniería Sistemas Móviles

  +34 93 212 76 74